İMD-FRM-447 DÜ Yemekhane Memnuniyet Anketi 2024_1

Bu anket ile üniversitemiz yemekhane hizmetlerinden memnuniyet düzeyiniz belirlenmek amaçlanmaktadır. Vereceğiniz bilgiler hizmet ve servis kalitesini yükseltmek için kullanılacaktır. Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Üniversitedeki pozisyonunuz
1 . MENÜLER
Genel olarak menüler
Menüde yer alan yemeklerin uyumu
Menüde yer alan yemeklerin çeşitliliği
Sunulan ürünlerin temizliği
Haftalık menünün internette yayınlanması
2. ÇORBALAR
Tadı
Sıcaklığı
Miktarı
Malzeme kalitesi
3. ANA YEMEKLER
Tadı
Sıcaklığı
Miktarı
Malzeme kalitesi
Tadı
4. YARDIMCI YEMEKLER
Sıcaklığı
Miktarı
Malzeme kalitesi
5. SALATA
Tadı
Malzeme Kalitesi
Miktarı
6. TATLILAR
Miktarı
Tadı
Malzeme kalitesi
7. YEMEK SALONLARININ TEMİZLİĞİ/ HİJYENİ, GENEL DURUMU
1. Hizmet akışı
2. Personelin davranışı
3. Personelin temizlik / hijyen kuralına uyması
4. Masa, örtü ve sandalyelerin temizliği
5. Tabak, tepsi, çatal, bıçak ve kaşık temizliği
5. Bardak ve sürahi temizliği
6. Yemek salonlarındaki lavaboların temizliği
7.Yemek salonlarının genel temizliği
Önerileriniz