İMD-FRM-447 DÜ Yemekhane Memnuniyet Anketi 2024_1

Bu anket ile üniversitemiz yemekhane hizmetlerinden memnuniyet düzeyiniz belirlenmek amaçlanmaktadır. Vereceğiniz bilgiler hizmet ve servis kalitesini yükseltmek için kullanılacaktır. Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Üniversitedeki pozisyonunuz


1 . MENÜLER
Genel olarak menüler




Menüde yer alan yemeklerin uyumu




Menüde yer alan yemeklerin çeşitliliği




Sunulan ürünlerin temizliği




Haftalık menünün internette yayınlanması




2. ÇORBALAR
Tadı




Sıcaklığı




Miktarı




Malzeme kalitesi




3. ANA YEMEKLER
Tadı




Sıcaklığı




Miktarı




Malzeme kalitesi




Tadı




4. YARDIMCI YEMEKLER
Sıcaklığı




Miktarı




Malzeme kalitesi




5. SALATA
Tadı




Malzeme Kalitesi




Miktarı




6. TATLILAR
Miktarı




Tadı




Malzeme kalitesi




7. YEMEK SALONLARININ TEMİZLİĞİ/ HİJYENİ, GENEL DURUMU
1. Hizmet akışı




2. Personelin davranışı




3. Personelin temizlik / hijyen kuralına uyması




4. Masa, örtü ve sandalyelerin temizliği




5. Tabak, tepsi, çatal, bıçak ve kaşık temizliği




5. Bardak ve sürahi temizliği




6. Yemek salonlarındaki lavaboların temizliği




7.Yemek salonlarının genel temizliği




Önerileriniz