|
Üniversitedeki pozisyonunuz
|
|
|
|
|
Menüde yer alan yemeklerin uyumu
|
|
|
|
Menüde yer alan yemeklerin çeşitliliği
|
|
|
|
Sunulan ürünlerin temizliği
|
|
|
|
Haftalık menünün internette yayınlanması
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. YEMEK SALONLARININ TEMİZLİĞİ/ HİJYENİ, GENEL DURUMU
|
|
|
|
|
|
3. Personelin temizlik / hijyen kuralına uyması
|
|
|
|
4. Masa, örtü ve sandalyelerin temizliği
|
|
|
|
5. Tabak, tepsi, çatal, bıçak ve kaşık temizliği
|
|
|
|
5. Bardak ve sürahi temizliği
|
|
|
|
6. Yemek salonlarındaki lavaboların temizliği
|
|
|
|
7.Yemek salonlarının genel temizliği
|
|
|
|
|