İMD-FRM-447 DÜ Yemekhane Memnuniyet Anketi Formu 2024_2

Bu anket ile üniversitemiz yemekhane hizmetlerinden memnuniyet düzeyiniz belirlenmek amaçlanmaktadır. Vereceğiniz bilgiler hizmet ve servis kalitesini yükseltmek için kullanılacaktır. Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
1 . MENÜLER
Üniversitedeki pozisyonunuz


Genel olarak menüler




Menüde yer alan yemeklerin uyumu




Menüde yer alan yemeklerin çeşitliliği




Sunulan ürünlerin temizliği




Haftalık menünün internette yayınlanması




Tadı




2. ÇORBALAR
Sıcaklığı




Miktarı




Malzeme kalitesi




3. ANA YEMEKLER
Sıcaklığı




Tadı




Miktarı




Malzeme kalitesi




4. YARDIMCI YEMEKLER
Tadı




Sıcaklığı




Miktarı




Malzeme kalitesi




5. SALATA
Tadı




Miktarı




Malzeme Kalitesi




6. TATLILAR
Malzeme kalitesi




Miktarı




Tadı




7. YEMEK SALONLARININ TEMİZLİĞİ/ HİJYENİ, GENEL DURUMU
2. Personelin davranışı




1. Hizmet akışı




3. Personelin temizlik / hijyen kuralına uyması




4. Masa, örtü ve sandalyelerin temizliği




5. Tabak, tepsi, çatal, bıçak ve kaşık temizliği




5. Bardak ve sürahi temizliği




6. Yemek salonlarındaki lavaboların temizliği




7.Yemek salonlarının genel temizliği




Önerileriniz