İMD-FRM-447 DÜ Yemekhane Memnuniyet Anketi Formu 2024_2

Bu anket ile üniversitemiz yemekhane hizmetlerinden memnuniyet düzeyiniz belirlenmek amaçlanmaktadır. Vereceğiniz bilgiler hizmet ve servis kalitesini yükseltmek için kullanılacaktır. Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
1 . MENÜLER
Üniversitedeki pozisyonunuz
Genel olarak menüler
Menüde yer alan yemeklerin uyumu
Menüde yer alan yemeklerin çeşitliliği
Sunulan ürünlerin temizliği
Haftalık menünün internette yayınlanması
Tadı
2. ÇORBALAR
Sıcaklığı
Miktarı
Malzeme kalitesi
3. ANA YEMEKLER
Sıcaklığı
Tadı
Miktarı
Malzeme kalitesi
4. YARDIMCI YEMEKLER
Tadı
Sıcaklığı
Miktarı
Malzeme kalitesi
5. SALATA
Tadı
Miktarı
Malzeme Kalitesi
6. TATLILAR
Malzeme kalitesi
Miktarı
Tadı
7. YEMEK SALONLARININ TEMİZLİĞİ/ HİJYENİ, GENEL DURUMU
2. Personelin davranışı
1. Hizmet akışı
3. Personelin temizlik / hijyen kuralına uyması
4. Masa, örtü ve sandalyelerin temizliği
5. Tabak, tepsi, çatal, bıçak ve kaşık temizliği
5. Bardak ve sürahi temizliği
6. Yemek salonlarındaki lavaboların temizliği
7.Yemek salonlarının genel temizliği
Önerileriniz